Alhamdulillah. Tersenarai jadi pengomen tegar blog Kak Nur. Seramai 10 orang bertuah dapat hadiah. Aku dalam list ke-9. Jadi, dapat lah. 😆
Mulanya aku macam terkejut jugak sebab bukan satu tapi ada 3 ketul hadiah yang diberi: sling bag, bekas plastik dan keychain.
Macam tahu-tahu je aku suka pakai sling bag bila keluar rumah. Pernah pakai pouch bag yang pegang kat tangan. Tak selamat sebab mudah tercicir. Jadi, sling bag lagi elok.
Masa aku angkat sling bag tu, terasa berat. Macam ada sesuatu dalam tu. Aku bukak zip. Ada harta karun.
Dalam tu ada banyak sampul duit raya. Banyak pulak tu. Ada sampul dari Petronas, pasar raya dan kedai 989 Kopi yang Kak Nur selalu lepak.









13 Comments
Hadiah BK lain drpd orang lain la..
ReplyDeleteTahniah! Murah rezeki
Alhamdulillah. Fikir² juga nak bagi apa pada BK. Perempuan, boleh la bagi tudung. Terima kasih, BK, selalu singgah blog akak tinggalkan komen.
ReplyDeleteWahhh banyak dapat sampul raya tu boleh guna raya nanti. Tahniah.
ReplyDeleteBagus sungguh begnya tu, mas. Serupa dengan beg yang saya guna setiap hari.
ReplyDeleteSampul raya itu pun sangat bermanfaat. Memang sesuai digunakan pada saat Aidilfitri yang bakal menjelang tidak lama lagi.
Tahniah!
ReplyDeleteHadiahnya sesuai dgn minat 👍🏻
waahhhh bestnya BK dpt hadiah sampul raya! dah x lama nak raya! ehehe
ReplyDeleteWah, hadiahnya sangat menarik hati lah..tahniah ya
ReplyDeletewah memang sesuai lah hadiah semua tu buat BK. Tahniah
ReplyDeleteAlhamdulillah dan Tahniah BK.
ReplyDeletetahniah! bertambahlah koleksi sampul raya yaaaa
ReplyDeleteTahniah... keychain tu comel... Banyak sampul raya... tak payah beli dah
ReplyDeleteTahniah dpt hadiah comentoter terbaik dari tot
ReplyDeleteAlhamdulillah.. Meriah betul hadiahnya.. Cantik-cantik sampul duit raya yang diberikan..
ReplyDelete