Coklat Cadbury percuma sempena kempen Cadbury Hugging Bar.


Baru sempat redeem kat Shopee. Tak lama dulu ada beli dua ketul coklat Cadbury Hugging Bar kat kedai runcit. Masa beli tu tak perasan pulak ada kempen ni.


Dapat seketul coklat percuma bila beli setiap dua ketul Cadbury Hugging Bar ni. Menarik kan? Siapa nak bagi saja-saja benda macam ni. Expired pun lambat lagi. Bulan Ogos tahun depan.

Kemik sikit. Tapi tak kisah lah. Benda free kan.

Lepas redeem kat Shopee, dalam masa dua hari je coklat percuma ni sampai. Bagus company Cadbury ni (MondelΔ“z). Siap taruk ice pack lagi sebab nak bagi coklat tak cair. Tapi aku rasa better diorang taruk dalam insulator pack, baru dapat kekalkan suhu sejuk.

Post a Comment

11 Comments

  1. Alhamdulillah. Rezeki. Rasa dah lama juga tak beli Cadbury ni.

    ReplyDelete
  2. Wah, saya peminat coklat. Lepas baca post ni terus bukak shopee, rupa-rupanya tgh ada MyChocolate Fest. Terima kasih share :)

    ReplyDelete
  3. Wahh kena redeem ni sebab husband suka coklat πŸ˜‚

    ReplyDelete
  4. Berapa bar dapat dengan harga RM999?

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM999 tu harga fake supaya customer tak saja-saja beli atau checkout. Lepas hantar details kat WhatsApp, company ni akan bagi code untuk jadikan harga RM999 tu kepada RM0.

      Delete
  5. Oh! Begitu. Tidak tahu pula.

    ReplyDelete