What's up?

  • run

    HOME

Yantzen terkandas di suku akhir? Aku dah agak dari awal konsert.


Be real. Dalam banyak-banyak peserta malam tadi, boleh nampak yang persembahan Yantzen paling kurang wow. Bukan tu je, siap ada yang komen online Yantzen nyanyi pitching problem.

Bila giliran Yantzen buat persembahan, aku pun boleh agak yang dia akan tersingkir. Bukan sebab dulu dia skip 1 konsert (sebab tak sihat), tapi memang persembahan dia malam tadi, bagi aku paling teruk berbanding persembahan dia sebelum ni.

Noraniza Idris dengan busananya.

Tapi boleh nampak Yantzen cuba sedaya upaya nak kasi wow kat persembahan dia. Tetap tak mampu. Lagi-lagi bila Mus start nyanyi. Seriously, konsert Gegar Vaganza minggu 8 malam tadi, Mus lah yang paling menyerlah. Walaupun aku support Kak Ani, tapi Mus memang all-out malam tadi.

Aku pun thrilled tengok Mus nyanyi walaupun bukan genre pilihan aku.

Sekarang, hanya tinggal 7 peserta yang mara ke separuh akhir. Agak-agak siapa pulak yang akan tersingkir lepas ni?

0 comment (s):

Post a comment

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.