What's up?

  • run

    HOME

The BTS Meal. Dapat sambutan hangat sampai app dan website pun jammed.


Memang dah agak akan jadi macam ni. Aku try bukak app dalam pukul 11 pagi. Jammed. Lepas tu try bukak kat laptop pun jammed. Tapi sekejap je.



Nak try best ke tak. Walaupun set nugget. Bila refresh semula, tiba-tiba dah out of stock! Mak aih! Ramai sangat ke yang beli? Ke McD buat limited stock per day?






Dengan guna hashtag #BTSMeal dan #BTSxMcDonalds, aku tengok kat Twitter, ada branch McD siap decorate kaw-kaw sempena BTS Meal ni. Aku syak diorang ada competition. Bersaing branch siapa buat sales terbanyak gitu.


Tapi kurengnya, set ni takde free gift. Kalau order kat Weverse Shop, katanya siap dapat photocard lagi. Aku pun pelik kenapa McD Malaysia tak buat benda sama.

Nampaknya kalau hari ni memang dah habis stok, terpaksa lah esok menggila order balik. Nak pergi beli direct kat McD, risau ramai orang. Last-last habis jugak.

9 comment (s):

  1. Oh, patutlah tadi nampak line kat McD panjang berjela-jela. Yang nak dine-in berbaris sampai keluar. Yang drive-through pun sama…

    ReplyDelete
  2. sy beli jg wpn bkn ARMY hehehehe

    ReplyDelete
  3. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Mmm.. patutlah tular semacam.. Ada menu baharu ke,? Nasib baik saya kurang/tak minat Korea.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sos Korea je yang baru. Ada 2: sweet chilli and cajun.

      Delete
  5. Sama jammed dengan vaksin ni semalam. Saya perati je, tak terjebak :)

    ReplyDelete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.