What's up?

  • run

    HOME

SEGMEN: Pencarian bloglist by Izatie Salim.


Memandangkan aku dah lama tak mengaktifkan diri dalam dunia blongging ni, why not aku join segmen ni kan?

Dulu ingat lagi masa tahun 2010 - 2013. Waktu dunia blogging tengah hot. Ye lah, dulu kan bukan zaman smartphone. Kebanyakan belia yang jadi blogger ni student, yang baru masuk alam pekerjaan dan masih bujang. Dan student ni pulak mostly ada laptop. Jadi senang lah nak update blog.

Lagipun dulu media sosial baru nak up. Paling famous Facebook ler. Hype berblogging zaman sekarang ni memang dah kurang. Mungkin sebab kemunculan smartphone dan aplikasi-aplikasi yang lagi better. Blogger pun ada app. Tapi fungsi app tu basic sangat. Aku rasa, kalau lah Google ni betul-betul invest kat app Blogger tu, mesti masih ramai yang menceburi dunia blogging sekarang ni.

4 comment (s):

  1. jom join giveaway saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/12/digital-arts-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Selamat Tahun Baru 2021 diucapkan.. Best of luck to you, saya datang dari segmen yang sama...

    ReplyDelete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.