What's up?

  • run

    HOME

Wrap up Lazada 2020: Pecah rekod katanya.


Lazada dah keluarkan statistik infografik berdasarkan jualan 12.12 tahun ni. Antaranya seller semakin bertambah, barang keperluan harian (daily essentials) ada kat top 12 carta. Ye lah, waktu PKP ni memang ramai yang prefer beli barang keperluan ni secara online. Lagipun rata-rata aku tengok, barang dalam Lazada ni banyak yang murah berbanding kedai luar.

Top 3 brands adalah Milo, Nescafé dan Xiaomi. Dalam list ni, Nescafé je yang aku beli untuk tahun ni. Milo memang selalu top dan Xiaomi ni aku rasa kes smartphone Redmi Note 9 dan Poco X3 NFC tu yang banyak bagi sales.






2 comment (s):

  1. ciksun jarang shopping kat lazada ni..lebih suka shopping kat shopee aje..and now berjinak2 dengan PGmall..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann. Jarang jugak shopping kat Lazada melainkan takde barang yang sama jual kat Shopee.

      Boleh try PGmall lepas ni.

      Delete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.