What's up?

  • run

    HOME

Huawei Nova 8. Design kamera belakang yang lawa dan kemas.


Aku selalu jugak meng-update-kan diri dengan dunia teknologi terutamnya smartphone. Antara phone yang menarik perhatian aku adalah Huawei Nova 8 yang akan dilancarkan tak lama lagi. Gambar phone ni dah leaked.



Aku suka tengok design kamera bump belakang phone ni. Lain daripada yang lain. Kemas dan tersusun. Aku ada baca komen dalam artikel tu. Ada yang kata sepatutnya kamera tu ada kat tengah, bukan tepi.


Aku pun fikir benda yang sama. What if kalau kamera tu ada kat tengah? Lagi better atau tak? Aku pun dengan gigihnya sketch lah dalam Photoshop.

Camera bump kat tengah.

Aku letak flash kat tepi.

Yang ni aku letak secara melintang.

Konklusinya, aku rasa letak lah kat mana-mana pun, memang tetap akan lawa. Sebab design camera bump tu yang sangat menyerlah.

2 comment (s):

  1. eh rajinnya awak..hahahhaha! haah lerr, memang lawa design kamera dia ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terlebih rajin sebenarnya. Curiosity menggunung.

      Delete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.