What's up?

  • run

    HOME

Top Commentator bulan September 2021.


Bertemu kembali kita dalam carta pengomen tegar. Pertama sekali, terima kasih sebab sudi singgah, baca dan tinggalkan jejak dalam setiap entri blog Bola Katok ni. Bukan senang nak luangkan masa untuk komen. Kes ada beberapa bloggers yang alami kemunculan reCAPTCHA atau I'm not a robot yang mengganggu mood untuk mengomen.

Walaupun aku tak alami masalah ni secara langsung tapi harapnya Blogger dapat fix masalah ni secepat mungkin.

Untuk bulan September, ada beberapa bloggers yang berjaya merampas carta top 10 ni antaranya ialah NadiaJamhari, afeezz, Sha Mohamed dan fizalinolie. Kepada bloggers yang masih kekal dalam carta dari bulan lepas, terima kasih banyak-banyak.

Komen dan saran amat diperlukan untuk perbaiki mutu dan penulisan blog ni. Kalau segan nak komen kat entri, boleh contact terus kat emel aku dalam page Contact yang ada kat menu tab atas header tu. Terima kasih sekali lagi.

26 comment (s):

  1. Uishh panas bunyinya merampas top 10 tu. Blog ini nice saya suka lagi lagi tulisan blog

    ReplyDelete
  2. Hahahaha Nadia.. Panas ye bunyi perampas/merampas tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, takut takut pula kita digelar merampas ni hahaha

      Delete
    2. Hahaha. Jadi perampas secara baik tapke kot. πŸ˜‚

      Delete
  3. Tahniah buat semua pengomen yang sentiasa memeriahkan blog.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah , tersenarai . Thank you juga BK selalu kunjung blog CCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih jugak. Memang suka singgah blog CCL. Banyak info berguna. πŸ‘

      Delete
  5. Hahahaha mana kita bole komen.. Kita komen.. X smpt komen oun jgn riso kita tetap singgah baca hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah. Terima kasih banyak-banyak. πŸ˜€

      Delete
  6. yeszza... berjaya tersenarai buat kali pertama. terima kasih tuan punya blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan jejak.

      Delete
  7. eh tak sangka tersenarai jugak. Itulah tu kadang mood merundum sebab blogspot problem. captcha tu okay lagilah. Yang tak best bila komen hilang.

    Tahniah untuk semua top komentator. Terima kasih tuan blog BK :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Macam-macam hal yang berlaku dalam masa 3 bulan ni. Mood swing bila nak berblogging. Terima kasih sebab sudi singgah dan tinggalkan jejak. πŸ‘

      Delete
  8. EH!! Eh!! Ada nama saya.. Yeah!! Hehehe..
    Tahniah juga pada yang tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah dan tinggalkan jejak. πŸ˜€

      Delete
  9. Tak sangka masih tersenarai hahaha, rasa lost sangat dalam dunia blogging since masuk kerja >.<

    ReplyDelete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.