What's up?

  • run

    HOME

Mencuba Crispy Seaweed with Almond Slices Hot & Spicy. Kudapan petang nan panas terik.


Gigih aku beli hari tu kat Shopee masa ada promo RM0 free shipping dan RM5 shop voucher. Nak cari kat kedai runcit memang payah. Mall memang risau nak pergi waktu macam ni. Lagi senang order kat Shopee.


Seaweed atau rumpai laut memang sedap dimakan. Lagi-lagi bila makan dengan megi. Feeling-feeling korea gitu. Kali ni aku try beli seaweed lain daripada yang lain.


Kuantiti tu tak banyak pun dalam sepaket jajan. Normal lah sebab seaweed biasa pun harga boleh tahan. Memang rangup. Rasa jajan ni aku boleh katakan kombinasi antara seaweed dan biskut florentine. Rasa laut seaweed tu dengan rasa almond. Makan petang-petang sambil layan drama pun best.

10 comment (s):

  1. Saya tak makan benda macam ni.. Tapi anak-anak saya suka.. Ada je suruh beli seaweed..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak sekarang memang suka jajan moden. Saya dulu suka beli Smax atau Twisties je.

      Delete
  2. SEDAP TAK , BANYAK KELEBIHAN SEAWEED NI KAN

    ReplyDelete
  3. Murahhhh, tapi tak makannnn pulakk. Pernah try tapi tak ngam dengan tekak >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dulu tak boleh go dengan seaweed. Tapi bila terbiasa makan sushi, lepas makan seaweed, takde masalah dah.

      Delete
  4. Dulu akak suka juga makan seaweed. Yang jenama Tao Kae Noi. Memang ralit makan, tahu-tahu je habis. Wah, beli kudapan kat shopee je yek, senang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Brand tu best jugak. Perisa pedas memang saya suka tu.

      Delete
  5. Sedap crispy seaweed ni. Tahu tahu dah habis je. hihi

    ReplyDelete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.