What's up?

  • run

    HOME

Giveaway Road To 3M Mamapp.


Terasa nak join giveaway dari blog mamapipie.com. Sebelum ni memang tak pernah join. Masa duk blogwalking, ramai jugak blogger yang join. Hadiah yang bakal diberi pun boleh tahan menarik.

Boleh klik banner kat atas untuk join. Banyak hadiah menarik ditawarkan untuk mereka yang berjaya screenshot pageview yang diperlukan.

Tahniah jugak kepada owner blog kerana berjaya capai angka 3M. Bukan senang nak capai angka macam tu sekarang ni.

Rasanya kucing-kucing tu bukan hadiah. Kalau betul hadiah, macam mana nak pos? 😄

12 comment (s):

  1. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    HAHAHAHAAHAHAHAHA
    " Rasanya kucing-kucing tu bukan hadiah. Kalau betul hadiah, macam mana nak pos? " Apasal kelakar sangat owner blog ni. Done follow

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki terpilih menang hadiahnya nanti. Aaaminnn...

    ReplyDelete
  4. All the best BK. Akak pun baru join hari ni.Hi3

    ReplyDelete
  5. haha tentu kucing tu bukan hadiahnya buat naya aje nak pos nanti haha.. anyway terima kasih sudi join giveaway mama.. good luck ye

    ReplyDelete
  6. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.