What's up?

  • run

    HOME

Doodle Champion Island kembali! Kali ni ada misi tambahan.


Sempena Sukan Paralimpik 2020 Tokyo yang bermula secara rasmi hari ni, ada beberapa misi yang ditambah dalam game Doodle Champion Island. Dulu memang aku gigih main game ni. Sampai sekarang aku tak clear pun history dan cache sebab risau progress game ni hilang.

Untuk kali ni, ada beberapa misi tambahan yang Lucky kena selesaikan:
  1. Tolong oni kerdil yang kurang keyakinan.
  2. Cari pembeli terakhir buku motivasi.
  3. Tolong rusa untuk jual rumah kosong.
  4. Cari ketam merah.

Dua petak trofi kosong untuk selesaikan misi tambahan.

Walaupun ada 4 misi, tapi perjalan nak setel misi ni panjang jugak. Kali ni senang sikit sebab progress game hari tu ada lagi. Takde lah kalut nak kena mula dari awal.

8 comment (s):

  1. menarik jugak ni. boleh try bosan-bosan kat rumah. thanks share

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Boleh cuba. Nanti memang ketagih nak selesaikan misi tu.

      Delete
  3. Patutlah nampak tadi, lupa ada sukan paralimpik ni. Yang haritu pun tak sempat main >.<

    ReplyDelete
  4. Tak pulak rasa nak klik bila buka new tab google ni. Okaylah ada game menarik sempena Olimpik hilangkan bosan. Risau terjebak nanti tak jadi kerja lain. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Game ni simple tapi menarik. Banyak info pasal Jepun diperkenalkan.

      Delete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.