What's up?

  • run

    HOME

Terima hadiah Top Commentator dari Atiqah Najihah.


Terima kasih banyak-banyak Atiqah Najihah sebab sudi bagi hadiah. Tak sangka terpilih untuk jadi pengomen bertuah bulan Ogos. Dah lah first time dapat hadiah dalam dunia blogging ni. Terasa excited jugak.


Sebetulnya parcel dah selamat diterima beberapa hari lepas lagi. Sekarang baru dapat merasa. Hadiah yang AN bagi adalah berupa sebalang choco jar. Lama betul tak merasa choco jar. Last makan pun rasanya sebelum PKP.


Selalunya kalau makan choco jar, mesti rasa manis tu ibarat boleh potong kaki kan? Tapi choco jar ni tak macam tu. Tak terlalu manis. Ngam-ngam je rasa. Paling best, rasa premium sangat. First time rasa coklat macam ni. Kalau makan dengan roti bakar memang best.

Terima kasih sekali lagi AN atas hadiah yang diberikan. Semoga Allah murahkan rezeki AN dan semoga sentiasa bersemangat untuk terus berblogging.

20 comment (s):

  1. Uish.. Sedap tu hadiahnya.. Tahniah..

    ReplyDelete
  2. wahhh,,,tahniah-tahniah bola katok!!

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Itu lah. Rezeki kali ni. Terima kasih. πŸ˜€

      Delete
  4. Alhamdulillah. Selamat menikmatinya.

    ReplyDelete
  5. sedapnya choco jar. rezeki blogging. Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah , tahniah BK ..sambil blogging sambil2 kunyah choco jar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Sambil layan drama sambil makan. πŸ˜…

      Delete
  7. Terkejut kita tengok card tu hahaha, dah pesan dekat seller haritu, bagi card biasa je. Apa apapun selamat menikmati chocojar tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lah. Takpe. Kad tu boleh simpan bagi besday anak buah. πŸ˜„

      Terima kasih banyak-banyak.

      Delete
  8. Tahniah! Okay chocojar yang ni memang sedap. Iloike

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Betul. Choco jar ni memang tersangat sedap. Boleh beli nanti ni.

      Delete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.