What's up?

  • run

    HOME

Top Commentator bulan Ogos 2021.


Kali pertama aku buat entri pasal Top Commentator aka pengomen tegar. Sebenarnya aku sendiri pun tak pasti nak tulis apa. Nak ucap terima kasih yang tak terhingga sebab sudi singgah dan tinggalkan jejak.

Bukan apa, bila aku tengok komen yang muncul kat dashboard, senang sikit nak tahu bloggers mana yang aktif dan boleh aku terus singgah blog diorang. Walaupun ada yang jadi silent readers, tapi aku sangat hargai mana-mana bloggers yang sudi komen setiap entri yang aku post. Makin banyak makin meriah.

Sekali lagi, terima kasih banyak-banyak sudi singgah dan komen kat blog yang tak seberapa ni.

23 comment (s):

  1. Tahniah semua!!..
    Semua pun mmg rajin jadi komentar..

    ReplyDelete
  2. Wahhh semua ni memang pengkomen tegar. Masuk mana2 blog mesti ada juga mereka ni. Sungguh consistent support rakan2 blogger. Tahniahhhhhhhhh juga tuan blog! Semoga makin semangat yaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Macam tu baru kita bersemangat nak berblogging.

      Delete
  3. Tahniah semua....jom kita support each other...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul. Sama-sama support. Baru meriah macam dulu-dulu.

      Delete
  4. Replies
    1. Tahniah dan terima kasih buat Wak jugak. πŸ™‚

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih buat semua kerana sudi komen. πŸ™‚

      Delete
  6. Tahniah untuk semua . Dan thank you juga utk BK Selalu ziarah blog CCL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Suka ziarah dan tinggal jejak. πŸ‘

      Delete
  7. No 1 datang memeriahkan ruangan komen ni hehehe.

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua komentator. kipidap the good work

    ReplyDelete
  9. Eh, ada jugak tersenarai. Terima kasih BK. Tahniah untuk semua top komentator :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Terima kasih jugak sudi tinggalkan jejak. πŸ‘

      Delete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.