What's up?

  • run

    HOME

GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious.


Bila sebut pasal sambal, kempunan aku. Sebab? Sampai sekarang aku tak dapat nak order Sambal Nyet Berapi dari Khairulaming tu. Punya lah tunggu dari awal pagi, tapi bila nak check out, dah out of stock! Nak give up rasa. Aku agak robot kot yang beli sampai dia punya laju tak tengok tepi dah.


Giveaway kali ni dari rakan blogger kita, Fairus Mamat. Encik Fairus ni rajin singgah blog aku, dan aku pun memang akan singgah blog dia bila ada entri baru. Dia nak bagi 3 balang sambal bilis pedas kepada 3 followers bertuah. Wah! Kalau dapat, nanti boleh cicah dengan roti.

Cara nak join senang je:
  1. Membuat posting bertajuk GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious dengan memuatnaik gambar banner dan membuat pautan ke entri ini,
  2. Like halaman Facebook d' SAMBAL licious (pilihan tanpa paksaan), dan
  3. Tinggalkan pautan blog anda mengenai giveaway ini di ruangan komen.


GA ni start pada 1 Jun 2021 hingga 15 Jun 2021. Jom cepat-cepat join. Mana tahu dapat rezeki kat sana.

20 comment (s):

  1. Semoga ada rezeki untuk menang.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas sokongan yang diberikan.

    ReplyDelete
  3. Semoga ada rezekinya.. kalau mmg rezeki boleh mkn roti cicah sambal nnt.. dpt la terubat sambal nyet KA tu.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah, good luck, Bola Katok. :)

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari giveaway yang sama...

    https://www.mialiana.com/2021/06/giveaway-sambal-bilis-pedas-d-sambal.html

    ReplyDelete

Sila komen, kerana komenmu begitu berharga.